Comunicat 7 de maig

Avui dia 7 de maig, un grup de contrabandistes i persones afins ens hem concentrat davant la casa on es troba la nostra antena.
A la nit d’ahir ens van informar que existia una notificació de precinte de les antenes ubicades al Turó de la Rovira, entre les quals es troba la de Contrabanda. La sorpresa va ser gran ja que no havíem rebut la notificació a la Radio per part de l’Ajuntament. Només havia arribat el propietari on estan les antenes. En aquesta zona estan funcionant diverses antenes de ràdios comercials que la Associació Catalana de Radio (ACR) vol clausurar. Nosaltres, una radio lliure, autogestionada i NO comercial ens veiem afectades per la mateixa mesura. Anys enrere, davant la situació de alegalitat que vivim i que a vegades ens equipara amb aquestes emissores comercials sense llicència, ja vam reinvindicar la necessitat d’un centre emissor comunitari on poder tenir legalment els nostres equips de radiodifusió.