Trencant l’aïllament – Emissions des del confinament

Davant l’estat d’alarma declarat per l’estat, connexió a través de les ones. Confinades però no desconnectades

Trencant l’aïllament pretén ser un moment en el dia de trobada, de reflexió i denúncia. Diferents vivències i perspectives del que estem vivint des del confinament.

Un espai perquè entre totes compartim anàlisis de la situació, visibilitzar veus o realitats que davant les mesures de control social queden ocultes, per a escoltar les repercussions de l’estat d’alarma en un altre llocs. Un espai per a seguir connectades amb altres lluites més enllà del coronavirus.

Continuem fent-nos preguntes, no callem, trenquem l’aïllament.

Emetem totes les tardes de 4 a 5h, de dilluns a divendres fins a la fi del confinament.
Des de Barcelona, en el 91.4 FM (Contrabanda FM), 104.5 FM (Radio Bronka) i podcast.radiobronka.info

Vols col·laborar? Tens alguna situació que denunciar? T’han tirat del treball? Creus que aquesta situació accentua desigualtats que ja existeixen? Envia’ns una nota de veu que no superi els 2 minuts al número de wasap o telegram, 622887443. També pots escriure’ns al correu electrònic rompiendoelaislamientobcn@gmail.com