Comunicat

Al mes de juny passat, ens arribava l'ordre de tancament del nostre centre emissor al Turó de la Rovira, en un període de vint dies, per ordre de la Subdirecció General d’Ordenació de l’Espai de Comunicació Audiovisual de la Generalitat de Catalunya. Després d'endegar una campanya pública de denúncia de la situació, en la que moltes de vosaltres ens vau fer arribar suport i col·laboració, rebíem de l'Administració, de forma informal, la notícia que el pla integral que ens afecta es dilatarà en el temps i, en aquest primer moment, diuen que no contempla ContraBanda Fm com una de les seves prioritats. Això significa que l'amenaça de tancament no és immediata, però no desapareix, ja que l'expedient continua obert.Així, en aquest moment, ens trobem en un període de calma, però de tensa espera. La situació de les ràdios lliures segueix sent molt delicada; com ja us explicàvem llavors, les ràdios lliures catalanes han viscut tancaments, sancions de tot tipus, desplaçaments forçats del dial i interferències tant per part d'emissores comercials pirates com per emissores legals, que emeten amb una potència major a la permesa. En la situació actual, l'Administració no només no afavoreix la nostra vida sinó que l'asfixia poc a poc, condemnant a mort projectes assemblearis i autogestionats, que com el nostre lluita dia a dia per desenvolupar-se totalment al marge de subvencions, publicitat o patrocinis. És per tot això que volem agrair el suport i l'interés mostrat a ContraBanda FM en aquests moments difícils, i demanar-vos que seguiu atentes a les futures alertes de les ràdios lliures, i que no deixeu d'escoltar-nos!