Emissió en directe:

Repeticions:

Durada: minuts
Colombia Despertó

En aquests moments en què ens identifiquem com a espècie i organitzem les nostres vides per protegir-nos els uns als altres, no podem oblidar que en alguns llocs de l’món, diferents grups humans gesten lluites per a no ser trepitjats per altres des de fa més de 500 anys.

Obrim els nostres micròfons per parlar de extractivisme a Colòmbia, model productiu que s’apropia dels recursos existents a la natura amb la finalitat de generar riquesa per a uns pocs. Un mètode que arrasa i que al seu pas sol deixa desolació.

Seguim així denunciant el ecocidi a Colòmbia, orquestrat per interessos empresarials locals i de grans multinacionals, que s’executa sistemàticament en un marc de violència històrica contra la població civil, en contínua cooperació amb agents de l’Estat i de les autodefenses.

Reunides sota el angoixant paraigua d’una quarantena global i la idea d’una nació que va començar una aturada nacional, que entre altres coses, posava la salut en el centre, vam iniciar aquesta sèrie d’emissions, motivades per la ràbia davant de les múltiples opressions i abusos que es cometen amb la mare terra i el poble.

¡Súbale a la ràdio que Colòmbia Va despertar! (Barcelona) és un programa realitzat per voluntàries i aficionats de la ràdio que fan part de el grup independent Colòmbia va despertar BCN, que es reuneix des de l’atur nacional d’el 21 de novembre. En aquest programa van participar en la producció i edició: Ruth Vallejo i Joniher Acosta. Amb la postproducció de Violeta Ospina. Agraïm a Liza Roncancio, Diego Posada G., Mabel Martínez, Julian Neira i Edson de Colòmbia va despertar BCN. Amb el suport de analfatécnicas de les Ràdio Cava-ret.