¿Esto es lo que hay? Un podcast dels joves de l’Institut Alzina

Alumnes de l´Institut Alzina

El passat dimarts 6 de juny, un grup d’alumnes de 1r de Batxillerat de l’Institut l’Alzina ha emès en directe ¿Esto es lo que hay?, un programa que es proposa analitzar l’actualitat a partir de diferents eixos per transformar-la. La primera secció, Suspendiendo clases, parla de l’oblit de la qüestió de classe per part de la societat, la cultura i l’educació. La segona secció, A qui no li ha passat?, és un consultori sobre temes relacionats amb l’amor i la sexualitat. La tercera secció, La Odissea del inmigrante, analitza a partir d’experiències pròpies les dificultats en els processos de migració. Les alumnes han pogut conèixer com és des de dins una ràdio lliure com Contrabanda F.M i com es treballa el fet d’emetre contingut en directe. Després de tot el treball previ, dels nervis i l’energia d’estar en antena,el resultat pensem que ha estat molt positiu. En la iniciativa ha col·laborat Intered en el marc del taller No ho neguis, estratègies i eines per poder actuar contra els discursos d’odi.