Nous programes

Des d’aquest mes de maig a Contrabanda FM podeu escoltar quatre nous programes:

* La inmensa minoría (dimarts de 18 a 19.30h): programa dedicat a l’actualitat de la música rock a Barcelona.

* Delirium de locura (dimarts de 20 a 21h): programa on la poesia és difusa, la literatura delirant i la música narcòticament perfecta. Anècdotes literàries, noves tendències poètiques, llibres curiosos i algun que altre convidat.

* Envivo (dimecres de 14.30 a 15.30): programa dedicat 100% a la música gravada en concert. On puguem sentir la calor del públic i l’energia directa dels artistes. Estarem una hora viatjant entre festivals i escenaris, per difondre la música on tu et escoltes

* Músiques del segle XX (dissabte de 12 a 13.30h): repàs històric a la música que ha marcat el segle XX.

Esperem que en gaudiu amb nosaltres!