3#La Gira Zapatista Va: Des de Madrid, a penes 500 anys després

Des de l’Europa Insubmisa, Planeta Terra
Us compartim un pedacito del viscut a Madrid el passat 13 d’Agost del 2021. Allí van estar les Companyes Zapatistes que van desembarcar a Vigo el passat 22 de Juny, l’Esquadró 421, a penes 500 anys després de la caiguda de Tenochtitlan, sota el lema “No ens van conquistar”.
El passat 13 d’Agost va començar l’any 501 de la resistència i 501 seran les, els, ellxs delegades que arribaran a Europa durant un any. S’espera que molt aviat arribi la primera gran delegació, a la qual l’esquadró 421 ha obert camí. Perquè vénen? Perquè tantes? Us convidem a escoltar algunes respostes i més preguntes de la seva viva veu.

El comunicat pot llegir-se en:
enlacezapatista.ezln.org.mx/

Una coproducció de La Memoria del Jaguar amb “Dones i Prou” de Ràdio Malva

Descàrregues aquí: https://archive.org/details/3-la-gira-zapatista-va