«Lancaster 24. Historia de una brecha abierta en una ciudad de hormigón»


Enregistrament de la presentació del passat dissabte 25 de març a l’Àgora Juán Andrés Benítez del llibre número 15 de la col·lecció Històries del Raval titulat «Lancaster 24. Historia de una brecha abierta en una ciudad de hormigón». Aquest és un llibre escrit pel Col·lectiu pel Dret a l’Habitatge que recull tant la història del CSO Guernika com la dels seus habitants i de la lluita col·lectiva que van protagonitzar per a plantar-li cara a la gentrificació. La presentació va anar a càrrec de Miquel Vallès i Kim Linares. El llibre ha estat publicat pel Lokal i està disponible tant a la llibreria com a la seva botiga online: https://botiga.ellokal.org/producte/15-lancaster-24-historia-de-una-brecha-abierta-en-una-ciudad-de-hormigon/