Enregistrament de la presentació de l’Informe Dret a la Vida 2023 per Helena Maleno


Així va concloure la defensora de drets Helena Maleno la presentació que va fer el dissabte 24 de febrer a Barcelona a l’Ateneu del Raval de l’INFORME MONITORATGE DEL DRET A LA VIDA – ANY 2023 de Ca-minant Fronteres: “És un honor estar a Barcelona avui amb les companyes de la lluita, dels moviments socials, gent base, honrant la memòria de les 6618 víctimes de la frontera, denunciant la necropolítica, les polítiques de mort, l’omissió del deure de socors a la mar, racista, que s’ha instal·lat per les polítiques de l’Europa fortalesa, defensant la vida, perquè al final estem ‘acuerpándonos’ aquí totes per a defensar la vida, i dient que mai més, que seguim en els processos de veritat, reparació, justícia fins al final: per la no repetició”.
Moltes gràcies a Helena Maleno pel seu compromís, i a l’organització de #RegularizaciónYa, a l’Ateneu del Raval i a Pedro Con Pulso de Fotomovimento -autor de la foto- per fer possible l’enregistrament de l’acte que compartim amb aquesta publicació des de Contrabanda #FM.